Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Τα νέα για τον καιρό...




Σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε για τις επόμενες μέρες της εβδομάδας.


Ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι και τους 22 βαθμούς!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Next top model

Κέρδισε η Σεράινα. Οι προσπάθειες της ήταν μεγάλες για να πετύχει το στόχο της. Εδώ σε μια προηγούμενη φωτογραφία της, λίγο καιρό πριν.
Διαβάστε περισσότερα...

"Σημαντικό Μήνυμα"

Την προσοχή τους πρέπει να δείξουν οι χρήστες του webmail του Πανεπιστημίου Αθηνών που θα λάβουν mail με τίτλο "Σημαντικό Μήνυμα" και με αποστολέα την National Bank S.A.

Το μήνυμα αυτό αναφέρει πως ο προσωπικός σας λογαριασμός έχει μπλοκαριστεί για κάποιον λόγο και πως θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια διαδικασία μέσω ενός συνδέσμου που εμφανίζεται ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Το μήνυμα αυτό έχει ληφθεί από πολλούς χρήστες τις τελευταίες μέρες και πιθανόν αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια απάτης μέσω e-mail (e-mail fishing).

Σε κάθε περίπτωση πάντως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους ως προς την αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων μέσω του διαδικτύου.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Έλληνας φορολογούμενος σήμερα

Τι κάνετε μωρέ; Όχι άλλο κάρβουνο
Διαβάστε περισσότερα...

Ήρθαν τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα!!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Η Microsoft προωθεί τα Windows phone 7 για τα κινητά

Η Microsoft προωθεί την τελευταία έκδοση λειτουργικού για κινητά τηλέφωνα, που ονομάζεται Windows Phone 7. Περιλαμβάνει πολλές από τις υπηρεσίες της Microsoft, όπως Xbox LIVE παιχνίδια και υπηρεσίες Zune music. Η παρουσίαση έγινε σε εκδήλωση στα πλαίσια του συνεδρίου Ο Κόσμος των Κινητών, που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.
Διαβάστε περισσότερα...

Ούτε κούλουμα δεν μας αφήνουν να κάνουμε

Νέα συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών σήμερα με θέμα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Στη σημερινή τους συνάντηση θα συζητήσουν μια σειρά από μέτρα που θα αφορούν την αναδιοργάνωση της οικονομίας στη χώρα μας, καθώς και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν ώστε να στηρίξουν το ευρώ. Αποκλειστικές πληροφορίες της μαύρης πένας αναφέρουν ότι οι Ευρωπαίοι σκέφτονται σοβαρά να επιβάλλουν την περίοδο της Σαρακοστής σε ετήσια βάση ώστε να μειωθούν τα έξοδα των Ελλήνων σε φαγητό. Νηστεία όλο το χρόνο λοιπόν.
Διαβάστε περισσότερα...

Σύγκρουση επιβατικών αμαξοστοιχιών στο Βέλγιο


Τα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν πως τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν σε σύγκρουση επιβατικών αμαξοστοιχιών στην περιοχή Halle λίγο έξω από τις Βρυξέλλες. Στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες όπως μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης. Οι συγκοινωνίες στην περιοχή έχουν διακοπεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Φτιάξτε το δικό σας χαρταετό

Απλές συμβουλές για το δικό σας χαρταετό.
Διαβάστε περισσότερα...

Καλή Σαρακοστή


Καλή σαρακοστή σε όλους.
Διαβάστε περισσότερα...