Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Δυσκολίες του επαγγέλματος!

Γειά και χαρά. Όλα τα επαγγέλματα έχουν και τις δυσκολίες τους. Και μερικοί απο σας θα θεωρείται πως το δικό σας έχει τις περισσότερες. Αλλά έτσι είναι, όλοι κλαιγόμαστε και καταριόμαστε την ώρα και τη στιγμή που πάμε για δουλειά.. Τι να πει και ο φίλος μας στο παρακάτω video;..Απολαύστε..


Διαβάστε περισσότερα...

γυναικείες ατάκες που άλλαξαν τη ροη της ιστορίας!

Διαβάστε περισσότερα...

νικος αποστολίδης

ο τίτλος δεν είναι σαν τους υπόλοιπους που έχω βάλει σε παλαιότερα πόστ μου
είναι απλά το όνομα του ανθρώπου που μας έδειξε μέσα από το τηλεπαιχνίδι greeck idol ότι όταν αγαπάς κάτι , όταν το θες πραγματικά ,τότε όλα είναι πιθανά!
ο νίκος αποστολίδης είναι ενα τρανό παράδειγμα ανθρώπου που αν το πάρει απόφαση μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Διαβάστε περισσότερα...

Υψηλή η φορολογία για την εκκλησία λέει ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης

Ανεπίτρεπτη χαρακτήρισε την φορολογία του 20% στα κέρδη της εκκλησίας ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης. Θεωρεί ότι το κράτος μίλαγε για 5% φορολογία το πρωί για να την αναιρέσει το ίδιο το απόγευμα. Πιστεύει ότι η στάση του κράτους απέναντι στην εκκλησία είναι εχθρική. Θυμίζω ότι ο Άνθιμος είχε δηλώσει προς τους πιστούς να βάλει ο καθένας από 1000 ευρώ για να σώσουμε το κράτος. Η ιθαγένεια είναι εν τω μεταξύ το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα για την εκκλησία λέει ο Άνθιμος. Φανταστείτε μόνο ότι ο άνθρωπος αυτός είναι κήρυκας του λόγου του Θεού, αλλά μάλλον κάτι δεν έχει μάθει σωστά.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέθανε ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο

Ο Χε Πινγκπινγκ πέθανε σε ηλικία 22 ετών, ενώ βρισκόταν στη Ρώμη για τα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής για τα παγκόσμια ρεκόρ, λόγω προβλήματος στην καρδιά του. Κατέλαβε τη θέση του πιο κοντού ανθρώπου στον κόσμο το 2008. Τουλάχιστον πρόλαβε να γνωρίσει την Κ. Στικούδη.
Διαβάστε περισσότερα...

Χρόνια πολλά kwsbar!

Σαν σήμερα πριν εικοσικάτι χρόνια (περίεργοι) γεννήθηκε ο άνθρωπος που πιθανόν να αλλάξει τις μοίρες του πλανήτη μας. Είναι από εκείνα τα παιδιά του Μάρτη του 1983 (κρίμα τελικά την αποκάλυψα την ηλικία) που ακόμα και ο Άδωνις Γεωργιάδης ενδιαφέρεται. Χρόνια πολλά φίλε kwsbar, να σε χαιρόμαστε και να είσαι πάντα ευτυχισμένος.
Διαβάστε περισσότερα...