Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Αρχαιολογικά ευρήματα στην Πελασγία Φθιώτιδας

Ένα τυχαίο γεγονός έφερε στο φως αρχαιολογικό θησαυρό στην Ανατολική Φθιώτιδα. Η άμπωτη στην παραλία Πελασγίας ανέδειξε τρεις αρχαίους θολωτούς και επιμήκεις τάφους, στο εσωτερικό των οποίων εντοπίστηκαν θραύσματα κεραμικών αγγείων, καθώς και διάσπαρτα οστά διαφόρων τμημάτων του ανθρώπινου σκελετού. Τα ευρήματα φυλάσσονται από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Γλύφας το οποίο διενεργεί προανάκριση.
Διαβάστε περισσότερα...

Όλοι μέλη!

Μετά από όλα τα καλά που πρόσφερε το ΠΑΣΟΚ στους 8 μήνες επαναδιακυβέρνησης αυτού του άμοιρου τόπου μην ξεχάσετε να γραφτείτε μέλη στο κόμμα! Ορίστε η αίτηση, α και μην ξεχάσετε πρέπει να πληρώσετε και 10 ευρώ! Όλοι μέλη!
Διαβάστε περισσότερα...

Ιδιόχειρο μήνυμα από κρατούμενους στο Ισραήλ







Διαβάστε περισσότερα...

τις πτυει;;;

κοινός , ποιος φτύνει;;;
μα φυσικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,συγγνώμη ο Δημητράκης το καλό παιδί και άξιο παλικάρι του Ελληνικού αθλητισμού!
το πρότυπο των μικρών παιδιών.............
απολαύστε τώρα το βίντεο που έβγαλε η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ για τα σφυρίγματα στον 3ο τελικό........


διαμαντίδης = 11 γράμματα
Δημήτρης = 8 γράμματα
χρησιμοποιεί 88 φορές τους αγκώνες του σε κάθε αγώνα
σύνολο;;;
11 8 88..........
τυχαίο;;;
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ........... Διαβάστε περισσότερα...

Χρήσιμο μάθημα για εμάς τους άνδρες

Έρχεται το καλοκαίρι, αλλά πόσο έτοιμοι είμαστε εμείς οι άνδρες; Γνωρίζετε τις φράσεις κλισέ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες; Είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε; Ορίστε ένα γρήγορα μάθημα. Διαβάστε για να μη σας πιάσουν αδιάβαστο! Παπαγαλίστε! Θα εξεταστείτε!
1) ΚΑΛΑ: η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να κλείσουν μια συζήτηση όταν έχουν δίκιο, οπότε πρέπει να σωπάσεις.
2) 5 ΛΕΠΤΑ: αν είναι σε φάση που ετοιμάζεται για έξοδο σημαίνει μισή ώρα. Σημαίνει όμως 5 λέπτα, και μονάχα 5, αν σου τα έδωσε προτού βγείτε ή κάνετε ό,τιδήποτε άλλο μαζί, για να δεις ματς ή να παίξεις στον υπολογιστή.
3) ΤΙΠΟΤΑ: η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Θέλει να πει κάτι. Και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Οι συζητήσεις που ξεκινούν με το τίποτα συχνά τελειώνουν με ΚΑΛΑ (βλέπε 1).
4) ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΟ: πρόκειται για πρόκληση και όχι για παρότρυνση. Μην το κάνεις.
5) ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ: είναι σαν λέξη, που συνήθως οι άνδρες κατανοούν λάθος. Ένας μεγάλος αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χάνει χρόνο και συζητάει μαζί σου για ΤΙΠΟΤΑ (βλέπε 3).
6) OK: μια απ'τις πιο επικίνδυνες λέξεις που μπορεί να πει μια γυναίκα σ'έναν άνδρα. Σημαίνει πως θέλει να σκεφτεί πώς και πότε θα το πληρώσεις.
7) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην αναρωτιέσαι και μην λιποθυμήσεις, θέλει απλώς να σε ευχαριστήσει (εκτός κι αν σου πεί "ευχαριστώ πολύ" που τις περισσότερες φορές είναι καθαρός σαρκασμός)
8) ΟΠΩΣ ΘΕΣ : είναι ένας τρόπος για μια γυναίκα να σου πει άντε γα....
9) ΑΣΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ: άλλη μια επικίνδυνη φράση. Σημαίνει πως μια γυναίκα ζήτησε κατ'επανάληψιν από έναν άνδρα να κάνει κάτι που τελικά τώρα το κάνει εκείνη. Ο άντρας θα ρωτήσει « συμβαίνει κάτι ; », για την απάντηση της γυναίκας βλέπε 3.
10) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;: προσοχή, δεν είναι μια απλή ερώτηση....να θυμάσαι πάντα πως κάθε φορά που μια γυναίκα σε ρώτα 'ποιά είναι;', θα ήθελε στην πραγματικότητα να σε ρωτήσει : "ποιό είναι αυτό το ξέκωλο, και από που την ξέρεις ;;;;;;;"
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο φάρμακο στην αγορά!

Γειά και χαρά. Ήρθε το νέο φάρμακο «Εonovios«. Σύμφωνα με πληροφορίες το φάρμακο θα δοθεί από το Υπουργείο εργασίας πρώτα σε αυτούς που έχουν πάνω από 35 χρόνια εργασίας. Σταδιακά δε θα δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους, μέχρι τέλος του 2010. Το φάρμακο κατασκευάσθηκε στα PASOK Labs σε συνεργασία με E.E και ΔΝΤ. Σύμφωνα με τα εργαστηριακά αποτελέσματα, το νέο φάρμακο παρατείνει το προσδόκιμο ζωής στα 130 χρόνια. Εonovios για να απολαμβάνεις τη σύνταξη μετά τα 90.
Δεν σταματάνε όμως εδώ οι «μαγικές» ιδιότητες του νέου φάρμακου. Δείτε τι άλλο σας προσφέρει στους δύσκολες μέρες που έρχονται:
- Αίσθημα του κορεσμού νομίζεις ότι είσαι φαγωμένος, οπότε δεν χρειάζεται να τρως..
- Μια έκδοση του περιέχει και υποκατάστατό νικοτίνης, με αποτελέσματα να μην νοιώθεις την επιθυμία να καπνίσεις.
- Ανάμεσα στα άλλα σε κάνει να αισθάνεσαι ευεξία, έχεις αυξημένη όρεξη για εργασία. Οπότε φεύγοντας στα 85-90 θα μπορείς να «απολαύσεις» την σύνταξη για 40-45 χρόνια !!!
- Επίσης περιέχει και μια ουσία την «πλουτίνη», που σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είσαι πλούσιος.
Άντε βρε, για όλα φροντίζει το κράτος..Α, μια σημείωση: Το φάρμακο είναι σε μορφή υπόθετου!! (xl)
Διαβάστε περισσότερα...

Βουτιά χωρίς ανάσα

Γειά και χαρά. Στο παρακάτω video θα παρακολουθήσετε την πορεία του έλληνα πολίτη (συνταξιούχου, μισθωτού, ανέργου, κλπ) σε μεταφορικό σενάριο..Ας ελπίσουμε να έχουμε και το ίδιο τέλος με το παλικάρι και να πάρουμε σύντομα ανάσα. Πέρα απο την πλάκα, ένα εκπληκτικό video..

Διαβάστε περισσότερα...

11 8 88..

Διαβάστε περισσότερα...

Φτώχεια καταραμένη!!

Γειά και χαρά. Για όλους αυτούς που δεν ξέρουν πόσα χρήματα έχουν φάει εις υγείαν όλων εμάς των κορόιδων! Φτώχεια καταραμένη..

Διαβάστε περισσότερα...