Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Απίστευτη προσφορά, μην τη χάσετε!

Με τις νέες τιμές των σιτηρών και τις αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων τέτοιες προσφορές θα βλέπουμε. Δείτε την εικόνα. Τρέξτε να προλάβετε!
Διαβάστε περισσότερα...

Παιχνίδια του μυαλού

Δείτε την εικόνα και προσπαθήστε να πείτε το χρώμα που είναι γραμμένη η κάθε λέξη και όχι τη λέξη, πχ στην πρώτη περίπτωση πράσινο αντί κίτρινο. Θα δείτε ότι θα δυσκολευτείτε!
Διαβάστε περισσότερα...

Η απάντηση της φύσης σε όλους μας!

Με αυτά που κάνουμε καθημερινά μόνο έτσι θα μας απαντούσε η φύση!
Διαβάστε περισσότερα...

Σε αποκλειστικότητα το νέο χαρτί υγείας που θα επιβάλλει η Τρόικα

Η δικαιολογία είναι απλή. Ποιος θα τολμάει να φάει πολύ και να πάει μετά τουαλέτα; Κανείς. Προβλέπεται να εξοικονομηθούν πολλές χιλιάδες ευρώ. Η παραγωγή ξεκινάει άμεσα!
Διαβάστε περισσότερα...

Είναι αδύνατο να ευχαριστήσεις μια γυναίκα

Σε αυτή την ιστορία θα καταλάβετε το γιατί. Μια ομάδα γυναικών πήγε μια εκδρομή και αποφάσισε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο που έγραφε "Μόνο για γυναίκες". Μπαίνουν στο ξενοδοχείο και τους λέει ο υπάλληλος. "Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 5 ορόφους, με διαφορετικό χαρακτήρα ο καθένας.Ανεβείτε και διαλέξτε τον όροφο που σας ταιριάζει." Ανεβαίνουν λοιπόν τα κορίτσια στον πρώτο όροφο και διαβάζουν μια πινακίδα που λέει: "Ο όροφος αυτός διαθέτει άντρες κοντούς και χοντρούς". Δεν το συζήτησαν καν κι ανεβαίνουν στο δεύτερο όροφο. "Ο όροφος αυτός διαθέτει κοντούς, αλλά γυμνασμένους." Δεν ικανοποιούνται και ανεβαίνουν στον τρίτο. "Ο όροφος αυτός διαθέτει ψηλούς, αλλά χαζούς". Ανεβαίνουν στον τέταρτο όροφο και η πινακίδα γράφει: "Ψηλοί, όμορφοι, καλλιεργημένοι με τέλεια γυμνασμένα κορμιά". Χαμογέλασαν πονηρά, αλλά θέλανε να δουν τον πέμπτο όροφο. Και η πινακίδα στον πέμπτο όροφο έγραφε αυτό που φαντάζεστε: "Εδώ δεν υπάρχει τίποτα, ο όροφος φτιάχτηκε μόνο για να αποδείξει ότι οι γυναίκες δεν ικανοποιούνται με τίποτα".
Διαβάστε περισσότερα...

10 σύζυγοι, αλλά ακόμα παρθένα

Μία γυναίκα παντρεύτηκε τον ενδέκατο άνδρα της, δικηγόρος στο επάγγελμα, μετά από 10 αποτυχημένους γάμους. Όταν ήρθε η πρώτη νύχτα ο δικηγόρος διαπιστώνει ότι η γυναίκα του είναι παρθένα και τη ρώτησε με απορία πως είναι δυνατόν μετά από τόσους γάμους. Και εξιστορεί η γυναίκα.
Ο πρώτος άντρας μου ήταν υπεύθυνος πωλήσεων και πάντα μου έλεγε τι σπουδαίο πράγμα πρόκειται να γίνει.
Ο δεύτερος άντρας μου ήταν τεχνικός υπολογιστών και δεν ήταν σίγουρος για το πως λειτουργεί το σύστημα, αλλά θα ρωτούσε και θα μου έλεγε.
Ο τρίτος μου άντρας ήταν τομεάρχης και έλεγε ότι όλα λειτουργούσαν καλά, αλλά δεν μπορούσε να υψώσει το σύστημα.
Ο τέταρτος εργαζόταν σε telemarketing και ενώ είχε την παραγγελία ποτέ δεν ήξερε πότε θα γίνει η παράδοση.
Ο πέμπτος ήταν μηχανικός και ήξερε τη βασική διεργασία αλλά χρειαζόταν τρία χρόνια έρευνας.
Ο έκτος είχε τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά ήξερε το πως αλλά δεν ήταν βέβαιος ότι ήταν δική του αρμοδιότητα.
Ο έβδομος είχε τελειώσει marketing και ήξερε ότι έχει ένα ωραίο προϊόν, αλλά δεν ήξερε που να το τοποθετήσει.
Ο όγδοος ήταν ψυχολόγος και μόνο μιλούσε για το θέμα.
Ο ένατος γυναικολόγος και μόνο κοιτούσε.
Ο δέκατος ήταν συλλέκτης γραμματοσήμων και ααααχχχχ ήξερε μόνο από προκαταρκτικά.
Αλλά τώρα μαζί σου είμαι σίγουρη ότι δεν θα μείνω παρθένα γιατί είσαι δικηγόρος και τη γ...σα.
Διαβάστε περισσότερα...