Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τα θετικά και τα αρνητικά του να είσαι πολιτικός σήμερα στην Ελλάδα!

1. Έχεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου για φαγητό, αλλά πάσχεις από παχυσαρκία.
2. Σε αγαπάει πολύς κόσμος, αλλά δεν στο δείχνουν.
3. Παίρνεις γρήγορα σύνταξη, αλλά στην τρώνε οι γιατροί από τις κατάρες που δέχεσαι.
4. Κάθεσαι όλη μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα, αλλά πάσχεις από τη μέση σου.
5. Δουλεύεις στη βουλή, αλλά δυσκολεύεσαι να μπείς μέσα λόγω των διαδηλώσεων.
6. Έχεις δωρεάν εισιτήρια για να πας όπου θέλεις, αλλά πουθενά δεν είσαι ευπρόσδεκτος.
7. Γνωρίζεις πολλά, αλλά κρύβεις περισσότερα.
8. Κυκλοφορείς με αυτοκινητάρες, αλλά δεν είναι δικές σου.
9. Σε προστατεύει η αστυνομία, αλλά δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις μόνος σου.
10. Θέλεις να έχεις παράνομο δεσμό, αλλά όλο και κάποιος θα σε καρφώσει.
11. Ποτέ δεν έχεις δουλέψει, αλλά θα σε δουλέψουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο

Δύο αγελάδες συζητάνε. Ρωτάει η μία την άλλη: "Τι γνώμη έχεις για την ασθένεια των τρελών αγελάδων;" Και απαντάει η άλλη:"Τι με νοιάζει εμένα; Εγώ είμαι ελικόπτερο!"
Διαβάστε περισσότερα...

Οι παπαγάλοι (ανέκδοτο)

Μια γυναίκα πηγαίνει στον ιερέα της ενορίας για να εξομολογηθεί το πρόβλημα της. "Πάτερ, έχω στο σπίτι δύο θηλυκούς παπαγάλους και το μόνο που ξέρουν να λένε είναι: "Είμαστε πόρνες, θέλετε να περάσουμε ωραία;". "Μην ανησυχείς τέκνο μου, φέρτες στο σπίτι μου που έχω δύο αρσενικούς παπαγάλους και οι οποίοι το μόνο που κάνουν όλη τη μέρα είναι να διαβάζουν τη βίβλο. Είμαι σίγουρος ότι θα τις συνετίσουν". Έτσι και γίνεται. Φέρνει η γυναίκα στο σπίτι του ιερέα τις δύο παπαγαλίνες και τις βάζουν στο κλουβί με τους δύο αρσενικούς. Και τα άτιμα τα θηλυκά λένε: "Είμαστε πόρνες, θέλετε να περάσουμε ωραία;". Τότε το ένα αρσενικό γυρνάει και λέει στο άλλο: "Μάγκα οι προσευχές μας πιάσανε τόπο, ας αρχίσει το γλέντι".
Διαβάστε περισσότερα...

Origami..

Σας επηρέασε η οικονομική κρίση; Ξαφνικά, μετακομίσαν καβούρια στις τσέπες σας; Η κοπέλα σας, σας στραβοκοιτάει απαξιωτικά που δεν μπορείτε να της αγοράσετε ούτε ένα τριαντάφυλλο; Τότε, το παρακάτω video θα σας δώσει τη λύση.. Αν και θα χρειαστεί να το δείτε πολλές φορές μέχρι να τα καταφέρετε..


Διαβάστε περισσότερα...

Σιγά την παρέλαση..

Διαβάστε περισσότερα...

Email παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών..


Αγαπητό PC- Solutions
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.


AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2..5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση"

Με εκτίμηση - Ο admin
Διαβάστε περισσότερα...

Προεκλογική εβδομάδα, συμβουλές για το τι να κάνετε!

Μία κρίσιμη εβδομάδα ξεκίνησε. Ο Γιωργάκης μετά το σύνθημα ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, ανανεώθηκε και ζητά να τον ψηφίσουμε για να αποφύγουμε τη χρεωκοπία. Ξεχνά βέβαια ότι μιλάμε για αυτοδιοικητικές εκλογές και ο κάθε πολίτης είναι ικανός να επιλέξει αυτόν που νομίζει πως θα προσφέρει στον τόπο του. Τι πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα ώστε να αποκοπείτε από την προεκλογική τρέλα;
1. Κλείνετε την τηλεόραση τις ώρες κοινής ανησυχίας, δηλαδή κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων.
2. Αν σας πάρουν τηλέφωνο από τα γραφεία των υποψηφίων, κάντε τον αυτόματο τηλεφωνητή.
3. Προσοχή στις αιτήσεις φιλίας στο facebook, όλο και περισσότεροι υποψήφιοι θα σας στείλουν αίτηση φιλίας. αν τις δεχτείτε όλες θα γίνετε σαν τη Patty του Mega.
4. Δείτε μόνο εκπομπές μαγειρικής. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είστε έτοιμοι να ψήσετε σωστά μια μπριζόλα.
5. Αν είστε Παναθηναϊκός, ακούστε συνέχεια αθλητικό ραδιόφωνο και διαβάστε αθλητικές εφημερίδες, θα νιώσετε πολύ καλύτερα, αν είστε Ολυμπιακός αποφύγετε το.
6. Βάλτε βενζίνη στο αυτοκίνητο, ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μέχρι την Παρασκευή, άλλωστε θα σας χρειαστεί για την έξοδο σας προς την ιδιαίτερη πατρίδα σας.
7. Ενημερώστε τους γονείς σας ότι θα πάτε να ψηφίσετε από σήμερα, ώστε να σας ετοιμάσουν δέματα με φαγητά για την επιστροφή.
8. Παρκάρετε παράνομα, ακόμα και τις πινακίδες να σας πάρουν θα σας τις επιστρέψουν Παρασκευή για να πάτε να ψηφίσετε.
9. Ντυθείτε με ένα όμορφο κοστουμάκι και παίξτε το υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος, όλο και κάποια όμορφη κοπελίτσα θα ξεγελάσετε!.
10. Ζητήστε χάρες από τους υποψήφιους, όλο και κάποιες θα σας κάνουν.
Διαβάστε περισσότερα...

καλημέρα και καλή εβδομάδα και καλό μήνα!


Εγώ πάντως έτσι θα ήθελα να είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι! Άντε και μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα..
Μην κοιτάτε άλλο τη φωτό..Στρωθείτε στη δουλειά!
Διαβάστε περισσότερα...