Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Προφυλακτικά για παντρεμένους!

Ένας πατέρας πηγαίνει στο φαρμακείο με το παιδί του. Το μικρό βλέπει ένα κουτί με προφυλακτικά και ρωτάει τον πατέρα του τι είναι αυτό; Ο πατέρας απαντάει: "Αυτά γιε μου είναι προφυλακτικά και χρησιμοποιούνται για το ασφαλές σεξ". "Κατάλαβα πατέρα, μας το έχουν πει στο σχολείο. Αυτό το κουτί γιατί έχει μέσα 3;" "Αυτό γιε μου είναι για τα δεκαεξάχρονα αγοράκια ένα για την Παρασκευή, ένα για το Σάββατο και ένα για την Κυριακή." "Και αυτό γιατί έχει 6;" "Αυτό είναι για τους φοιτητές, δύο για την Παρασκευή, δύο για το Σάββατο και δύο για την Κυριακή." "Και αυτό πατέρα γιατί έχει δώδεκα;" "Αυτό είναι για τους παντρεμένους, ένα για τον Ιανουάριο, ένα για τον Φεβρουάριο, ένα για.........".
Διαβάστε περισσότερα...

Τι κοινό έχουν οι πολιτικοί με τις πάνες;

Και τα δύο πρέπει να αλλάζονται τακτικά και για τον ίδιο λόγο! Διαβάστε περισσότερα...

Αρχίσαν οι μετατάξεις στον ΟΣΕ

Δείτε την εικόνα! Διαβάστε περισσότερα...

Σε εξέλιξη το νέο πρόγραμμα του ΟΑΣΑ

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών συνεχίζει το πρόγραμμα του "Επιβάτης μόνος ψάχνει". Κάθε μέρα υπάρχουν ειδικές κινήσεις που έχουν ως απώτερο σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των επιβατών. Με τις ειδικές αυτές κινητοποιήσεις επιτυγχάνεται η συσσώρευση πολλών επιβατών σε μικρό χώρο έτσι ώστε οι άνθρωποι να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλο. Πρόκειται για παγκόσμια πατέντα. Ήδη υπάρχουν όπως ενημερωθήκαμε οι πρώτες επιτυχίες. Συγκεκριμένα ο Βρασίδας από Αιγάλεω ευχαριστεί τον ΟΑΣΑ γιατί τον βοήθησε να γνωρίσει την Γαρουφαλιά από Αθήνα στη γραμμή 813, ενώ ο Βάγγος από Δραπετσώνα ευχαριστεί τον ΟΑΣΑ για τη βοήθεια στη γνωριμία του με τον Λάκη από Κηφισιά στη γραμμή 550. Μια επίσης απρόσμενη επιτυχία του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η μαζική δικαιολογημένη απουσία από την εργασία λόγω γρίπης που προκλήθηκε από τη μάζωξη πολλών ατόμων στο μικρό χώρο των λεωφορείων. Τέλος, λόγω των πολλαπλών μετακινήσεων με τα πόδια η Αθήνα έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο αθλητικό στίβο με άμεσο αποτέλεσμα στην υγεία των πολιτών.
Βέβαια για να σοβαρευτούμε θα ήθελα να τονίσω από το ιστολόγιο αυτό ότι με το συγκεκριμένο τρόπο κινητοποιήσεων ο μόνος που ταλαιπωρείται είναι και πάλι ο μικρομεσαίος Έλληνας, που δεν έχει χρήματα να πάρει αυτοκίνητο. Θυμίζω στους κυρίους του ΟΑΣΑ ότι πιθανόν πολλοί από αυτούς να καταδίκαζαν τις κινητοποιήσεις αγροτών αν ήθελαν να μετακινηθούν προς Β. Ελλάδα. Επίσης να θυμίσω ότι οι 300 της Βουλής έχουν προσωπικά αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρούνται από τις κινητοποιήσεις ενώ για τον πρωθυπουργό μας υπάρχει και κινητοποίηση της τροχαίας ώστε να μην ταλαιπωρείται από το μποτιλιάρισμα αν και μένει δίπλα στη Βουλή. Αν θέλετε να ακουστείτε περικυκλώστε με τα οχήματα σας τη Βουλή ή τα σπίτια των αρμόδιων και μην φέρνετε τον απλό κόσμο στα όρια του. Αλλιώς χρηματοδοτήστε μας τα ταξί που χρειάζεται να παίρνουμε για να μετακινηθούμε.
Διαβάστε περισσότερα...