Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Μανώλη? Εμαννουέλα?


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...

Νέα επιδόματα!

Η κατάργηση του επιπλέον χρηματικού ποσού που έχει θεσμοθετηθεί να χορηγείται σαν Δώρο Χριστουγέννων και Δώρο Πάσχα είναι η ραδιούργα επιδίωξη των εχθρών της Χριστιανοσύνης ώστε η κατάργηση αυτή να συντελέσει στον περιορισμό του εορτασμού των δύο αυτών κορυφαίων εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστιανικών πληθυσμών.Όσοι λοιπόν ενεργούν προς την κατεύθυνση του περιορισμού και της τελικής κατάργησης του Δώρου των μισθωτών, είναι συνεργοί των εχθρών της Χριστιανοσύνης. Ο αγώνας ενάντια σε αυτή τη σκοτεινή δύναμη πρέπει να είναι αποφασιστικός και ανελέητος!

Διεκδικούμε:

1. Επίδομα μετακίνησης / μετάβασης (ο πιστός χωρίς προβλήματα και με on line κρατήσεις, θα μεταφέρεται ανέξοδα στις κατά τόπους ενορίες με οργανωμένα λεωφορεία)
2. Επίδομα ανάματος κεριών (ο πιστός παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα με τη φλόγα)
3. Επίδομα σκυψίματος και φιλήματος των εικόνων (η μέση πονάει και μεταδίδονται μικρόβια από το φίλημα)
4. Επίδομα ορθοστασίας (για τα ηλικιωμένα άτομα που ξεφυσάνε αγανακτισμένα πάνω από αδιάφορους και άκαρδους πιστούς που τους πιασαν τα καθίσματα και δε λένε να σηκωθούν!)
5. Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης ώστε να μη διακόπτεται η λειτουργία του πάτερ από τις συνεχείς εισόδους στον Ιερό ναό. (τι το περάσαμε,American Bar;;)
6. Επίδομα αντίδωρου (για να μην πλακώνονται όλοι στο τέλος με τα τάπερ και να τα παίρνουν λες και έχουν μέσα μαργαριτάρι
7. Επίδομα στολίσματος Επιταφίου (Για το Πάσχα. Οι πιστοί ξενυχτάνε όλο το βράδυ και χάνουν πρωινές εκπομπές όπως του Αυτιά! Πως θα μάθουν για το συνταξιοδοτικό;;)
8. Επίδομα περιφοράς επιταφίου (Πάλι για το Πάσχα. Ξεκινάνε 500 άτομα και στο τέλος από την κούραση φτάνουν 15..)
9. Επίδομα ΕΝ.ΠΙ (το επίδομα αυτό, Ενίσχυση Πίστης, θα καταβάλλεται προκειμένου οι Χριστιανοί να μην δελεάζονται από άλλες θρησκείες και εγκαταλείπουν το Χριστιανισμό!)
10. Επιβολή Ανθόσημου ( Θα καταβάλλει το κράτος μηνιαία ένα επίδομα για την ενίσχυση της εικόνας που Άνθιμου μετά από το πλήγμα που υπέστη από την νίκη του Μπουτάρη στη Δημαρχία Θεσσαλονίκης!)

Μπορεί να μας κόψαν τα δώρα αλλά..πίσω έχει ο Μητροπολίτης την ουρά!!
Αδέρφια..Ενωμένοι θα κερδίσουμε!!
Αμήν και ο Θεός μαζί σας!!
Διαβάστε περισσότερα...

Η σοφία μίλησε...

Διαβάστε περισσότερα...

Τα γεγονότα του 2010 που σημάδεψαν τον κόσμο σε ένα λεπτό!

Διαβάστε περισσότερα...