Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σύντομα ανέκδοτα για το γάμο!

1. Ο τελευταίος καβγάς ήταν δικό μου λάθος, με ρώτησε τι έχει η τηλεόραση και απάντησα σκόνη.
2. Στην αρχή ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο και ξεκουράστηκε, μετά τον άντρα και ξεκουράστηκε, μετά τη γυναίκα και από τότε άντρας και Θεός δεν ξεκουράστηκαν ποτέ.
3. Ποια είναι η τιμωρία της διγαμίας; Οι δύο πεθερές!
4. Ένας άντρας έβαλε αγγελία και ζητούσε γυναίκα για γάμο. Την άλλη μέρα δέχτηκε πολλά γράμματα από άντρες που πρόσφεραν τη δικιά τους.
5. Ο πιο εύκολος τρόπος να θυμάσαι για μια ζωή τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά!
6. Συζήτηση αντρών: "Η γυναίκα μου είναι άγγελος", "Είσαι τυχερός, η δικιά μου ζει ακόμα".
7. Τι σημαίνει για τον άντρα ο γάμος; Ένας τρόπος για να πλένεις τα ρούχα σου δωρεάν.
8. Αν θες η γυναίκα σου να σε προσέχει όταν μιλάς, μίλησε της ενώ κοιμάται!
9. Ο γιος ρωτάει τον πατέρα "πόσο στοιχίζει ο γάμος" και ο πατέρας απαντάει "πολλά, ακόμα πληρώνω".
Διαβάστε περισσότερα...

Τι σημαίνει για ένα ζευγάρι ο αρραβώνας, ο γάμος και ο θάνατος;

Αρραβώνας: Για τη γυναίκα αποτελεί την πρώτη ένδειξη αληθινής αγάπης, την επιστέγαση μιας χρόνιας σχέσης, ένα καλό θέμα συζήτησης με τις φίλες της και ένα σοβαρό λόγο για να ζηλεύουν οι κολλητές της. Για τον άντρα αποτελεί τον εύκολο τρόπο για να γλυτώσει από τη γκρίνια της σχέσης, του δίνει κάποιο χρόνο σκέψης, του παρέχει λίγο χρόνο να δει τους φίλους του ύστερα από χρόνια γκρίνιας, ενώ αποτελεί εξαιρετική γυναικοπαγίδα.
Γάμος: Για τη γυναίκα αποτελεί τον ολοκληρωτικό οργασμό. Από μικρή το ονειρευόταν, πλέον αρχίζουν τα χρόνια εξουσίας της, ενώ κάνει πλέον ακόμα και τις καλύτερες της φίλες να σκάσουν από ζήλια. Για τον άντρα αποτελεί το απόλυτο λάθος, αποτελεί το ντροπιαστικό τελείωμα τον χρόνων δόξας του, το μεγαλύτερο του φόβο, μια κατάσταση από την οποία δεν ξεφεύγει.
Θάνατος: Για τη γυναίκα που χάνει το σύζυγο της ο θάνατος αποτελεί οικονομική λύτρωση αφού τον κληρονομεί και του παίρνει και τη σύνταξη. Για τον άντρα που χάνει τη γυναίκα του ο θάνατος αποτελεί απλά λύτρωση!
Διαβάστε περισσότερα...

Στηρίξτε ψυχολογικά τη γυναίκα σας!

Η γυναίκα είναι ιερό πράγμα. Είναι κάτι όμορφο, κάτι ωραίο, μας στηρίζει στις δύσκολες στιγμές, μας χαρίζει ευτυχία με ένα χαμόγελο της. Ακόμα και όταν γκρινιάζει οι φωνές της ηχούν ευχάριστα στα αυτιά μας. Για το λόγο αυτό πρέπει κι εμείς να τη στηρίζουμε ψυχολογικά. Για παράδειγμα, έστω ότι το βράδυ πριν κοιμηθείτε κοιταχτεί στον καθρέφτη και σας πει: "Αρχίζω να γερνάω, το στήθος μου πέφτει, εμφάνισα ρυτίδες, έχω άσπρα μαλλιά, πήρα κιλά, γέμισα κυτταρίτιδα". Τότε εσείς πρέπει να την στηρίξετε ψυχολογικά και να υποστηρίξετε τα θετικά της σημεία, δηλαδή να απαντήσετε έτσι: "Ναι, αλλά έχεις ακόμα πολύ καλή όραση!"
Διαβάστε περισσότερα...